FaceBook YouTube Instagram
Spät na zoznam
FaceBookna facebook

Crime Prevention CPTED ÍRSKO 2010

Crime Prevention CPTED ÍRSKO 2010

25. 09. 2010

Crime Prevention through Environmental Design Cork, Ireland 13. –14. 9. 2010
Konferencia CPTED sa konala v Maryborough House Hotel v Írsku, v meste Cork v pondelok a utorok, 13. a 14. septembra 2010.
Konferencia bola konaná na základe medzinárodného projektu CPTED, čo je prevencia kriminality už pri plánovaní a projektovaní budov. V Európe je pojem CPTED známy tiež ako zníženie kriminality a strachu z kriminality, urbanistické a architektonické riešenie.
Na túto jedinečnú a veľkú medzinárodnú konferenciu dostala pozvanie aj naša spoločnosť ADLO - Bezpečnostné dvere ako jediná súkromná spoločnosť, jediný výrobca bezpečnostných dverí z Európy. Našu spoločnosť ADLO - Bezpečnostné dvere zastupoval Mgr.Daniel Mello, riaditeľ komunikácie.
Naša účasť mala nepostrádateľný význam, nakoľko naše medzinárodné skúsenosti sú na najvyššej úrovni a tiež sme prezentovali už po niekoľký krát projekt Bývajme Bezpečne (vzdelávanie verejnosti), ktorého sú garantmi ADLO - Bezpečnostné dvere a Prezídium Policajného zboru Slovenskej republiky.
Tejto konferencie sa zúčastnilo viac ako 100 účastníkov, odborníci prevencie a odborníci architektúry a to až z 22 štátov Európy. Zúčastnené štáty konferencie: Holandsko, Cyprus, Rumunsko, Rakúsko, Dánsko, Estónsko, Lotyšsko, Litva, Chorvátsko, Portugalsko, Španielsko, Fínsko, Bulharsko, Francúzsko, Anglicko, Taliansko, Polsko, Maďarsko, Slovensko, Nemecko, Škótsko, Írsko.

Fotodokumentáciu si môžete pozrieť vo Fotogalérii.

Plánujete rekonštrukciu?
Zľavy až do 258€

Produkty

Služby

iADLO

Ďalšie

Predajne Galéria realizácií Video galéria

Cookies